Allt du behöver veta om Walmart-nyckelkopiering och -klippning 2023 - Cherry Picks (2023)

Walmart erbjuder det bredaste utbudet av produkter och tjänster. Du kan få alla dina matvaror, elektronik och tjänster som bilvårdstjänster eller till och med en anpassad tårta. Så du kanske undrar om deras långa lista över tjänster som erbjuds inkluderar skärning och tillverkning av nycklar. Det här inlägget berättar allt du behöver veta om Walmarts nyckelskärningstjänster.

Nyckelklippnings- och kopieringstjänster är avgörande och efterfrågan är stor. Om du tappar bort dina hem- eller kontorsnycklar eller delar rum med någon kan du behöva tjänsterna. Det kan också vara så att du behöver nycklarna akut eller sent på kvällen när alla låssmeder på din plats är stängda. Du kanske är nyfiken på om Walmart-butiken i ditt område erbjuder tjänsterna.

Innehållsförteckning

Tillverkar Walmart nycklar 2023?

Om du behöver tjänster för att klippa eller kopiera nyckel kommer du att bli glad att veta att Walmart kommer att erbjuda dessa tjänster 2023. Processen att klippa eller kopiera nycklar är enkel, och du gör allt själv. Tjänsterna tillhandahålls via MinuteKey-kiosker, vanligtvis placerade framför de flesta butiker. Processen är snabb och tar bara högst två minuter.

Du har friheten att välja mellan en mängd olika mönster. Många människor föredrar att använda MinuteKey-kiosker snarare än en låssmed på grund av självbetjäningsaspekten. För att behålla sin integritet och av säkerhetsskäl kommer Walmart inte att kopiera nycklar märkta "Duplicera inte."

Hur mycket kostar det att göra nycklar hos Walmart?

Kostnaden för att skära nycklar varierar och sträcker sig från $2 till $6 per nyckel. Om din nyckels design är komplicerad kan kostnaden bli högre. Om du köper nyckeln från Walmart blir kostnaden för att klippa nyckeln inte mer än priset för själva nyckeln.

MinuteKey-kiosker är robotiserade och automatiserade, och som sådan behöver du ett kreditkort eller ett betalkort för betalning. Kontanter är också tillåtna. Walmart ger en full återbetalning inom 30 dagar om du är missnöjd med de resulterande dubblerade nycklarna.

Vilka typer av nycklar kan jag göra på Walmart?

Enligt MinuteKey-webbplatsen kan du enkelt duplicera dina hem- och kontorsnycklar med MinuteKey-maskinerna. Om du ser fram emot att byta ut dina bilnycklar kan du ha tur om du inte har några gamla nycklar som inte innehåller programmeringschips. Maskinerna kommer att skära en mängd olika nyckeldesigner om inte nyckeln är för intrikat utformad.

Vilka Walmart-butiker har Minutekey-kiosker?

Tyvärr är MinuteKey-kiosker inte tillgängliga i alla Walmart-butiker. Anta att du tvivlar på att din lokala Walmart-butik har MinuteKey-kiosken; du kan bara användaMinuteKey kiosklokaliseringtillgänglig på den officiella hemsidan för att ta reda på om kioskerna är tillgängliga. När du använder MinuteKey kiosksökaren måste du ange några platsdetaljer såsom ditt postnummer, stat och stad, och lokaliseringsverktyget kommer att visa dig alla MinuteKey-kiosker som finns nära dig.

Hur man använder MinuteKey Kiosk för att duplicera dina nycklar

Hela nyckelkopieringsprocessen är automatiserad och avancerad robotik används för att säkerställa resultat av hög kvalitet. MinuteKey-kiosken erbjuder också steg-för-steg-vägledning genom sina användarvänliga pekskärmar. För att göra en kopia av en nyckel måste du ha den fysiska nyckeln med dig. Följande är stegen som du måste följa.

  • Genom att trycka på "Start"-knappen startar hela processen.
  • Därefter måste du placera nyckeln du vill göra kopior av i självbetjäningsfacket.
  • Du måste välja den design du vill ha från det breda utbudet av design som presenteras.
  • Du kan nu välja önskad betalningsmetod.
  • När du har lagt in din föredragna betalningsmetod är allt du behöver göra att vänta medan maskinen gör kopiorna.
  • Nu kan du hämta ditt original och kopior från maskinen.

Var annars kan jag få kopieringstjänster förutom Walmart?

Om din lokala Walmart-butik inte har MinuteKey-kiosker, finns det andra ställen där du kan få samma tjänster. En typisk plats att titta på är HomeDepot. HomeDepot är den största heminredningsbutiken i världen. Det är därför inte en överraskning att de erbjuder tjänsten.

På HomeDepot kan du kopiera dina hänglåsnycklar, lås och till och med dina bilnycklar. De tillhandahåller också en liknande lösning till Walmarts MinuteKey-kiosker. Du kan använda deras maskiner för att göra kopior av dina nycklar på några minuter.

En annan plats du kan titta på är Kroger. Som en stor återförsäljare erbjuder Kroger tjänster för att klippa och kopiera nyckel i de flesta av sina butiker. Kroger tillhandahåller också nyckelkiosker som du kan använda för att göra kopior av ditt hem, kontor eller bilnycklar på bara några minuter.

Dolar General erbjuder också tjänster för skärning och kopiering av nyckel. Tjänsterna erbjuds dock endast i utvalda butiker. Dollar General har KeyMe-kiosker som fungerar på samma sätt som Walmarts MinuteKey-kiosker. Du kan använda kioskerna för att göra kopior av ditt hem, kontor och bilnycklar.

Typer av nycklar som kan kopieras i minutnyckelkiosker

Som nämnts tidigare är Walmarts MinuteKey-kiosker utrustade för att fungera med hem- och kontorsnycklar. Därför bör det vara lätt att duplicera dina hem- och kontorsnycklar. Några av nyckelmärkena som du kan replikera i Walmarts MinuteKey-kiosk inkluderar Kwikset, SC1 Weiser, KW1 och KW10. I vissa områden kan du duplicera WR3- och WR5-märken.

Typer av nycklar som inte kan kopieras på Walmart

Även om MinuteKey-kiosker är automatiserade och avancerad teknik, finns det nycklar som du inte kommer att kunna duplicera. Om din nyckel har en komplicerad design kanske maskinen inte kan göra en kopia. Maskinen kommer inte heller att göra kopior av nycklar som är märkta "Duplicera inte". Maskinen kan inte duplicera moderna bilnycklar som innehåller programmeringschips. Maskinen kopierar inte heller nycklarna till högsäkerhetsbyggnader och skolor.

Hur mycket kostar det att få din nyckel kopierad på Walmart?

Om du vill göra en kopia av din nyckel på Walmart med MinuteKey-kiosker, varierar priset från $2 till $6. Priset beror på typen av nyckel och komplexiteten i nyckelns design. Nycklar som har komplex design kommer att kosta mer att duplicera. Om du inte är nöjd med den resulterande nyckeln kommer Walmart att ge dig full återbetalning.

Vilka är driftstiderna för MinuteKey-kiosker?

Walmarts MinuteKey-kiosker är automatiserade och de behöver inga operatörer. Därför är maskinerna alltid i drift om inte något är fel på dem. Drifttiderna för MinuteKey-kiosker är beroende av arbetstiderna i Walmart-butiken. Så länge butiken är öppen kan du använda MinuteKey-kiosker.

Kan jag göra en bilnyckelkopia på Walmart?

Förutom att du kan göra dubbletter av dina hem- och kontorsnycklar, kan du också duplicera dina bilnycklar hos Walmart. För att du ska kunna duplicera dina bilnycklar bör nycklarna inte ha en komplicerad design. Dessutom bör nyckeln inte ha några transponderchips i sig.

Tillverkar Walmart transponderchipnycklar?

Nej, Walmart ersätter inte nycklar som innehåller transponderchips. Om du vill duplicera en nyckel som har ett transponderchip rekommenderas att du istället går till en specialiserad låssmed. Priset som låssmeden debiterar dig varierar från 100 till 200 USD. Du kan också gå till fordonshandlare; tjänsten kommer dock att bli dyrare.

Kan jag göra brevlådenycklar på Walmart?

Du kan inte duplicera e-postnycklar på Walmart. E-postnycklar är märkta som "US Property", och därför kommer maskinen att avvisa nyckeln. Det är olagligt för en att duplicera e-postnycklar. Även en låssmed får enligt lag inte kopiera postnycklar. Om du illegalt duplicerar e-postnycklar kan du få höga böter eller till och med riskera fängelse.

Det rekommenderade sättet att få en ny e-postnyckel om du tappat bort din är att skicka in ett formulär för att få en ersättning. Efter att du har fyllt i formuläret betalar du en mindre avgift, och sedan skickar posten en ny nyckel till dig om cirka två veckor.

Hur hittar man en Walmart Minutekey-kiosk nära dig?

De flesta Walmart-butiker erbjuder nyckelkopieringstjänster genom MinuteKey-kiosker. Så det är mycket troligt att din lokala Walmart-butik erbjuder tjänsterna. Ett enkelt sätt att ta reda på det är genom att besöka den officiella webbplatsen och använda MinuteKey-butikssökaren för att ta reda på om det finns någon MinuteKey-kiosk nära dig. Allt du behöver göra är att ange några platsdetaljer, och sedan kommer lokaliseringsverktyget att visa dig alla tillgängliga MinuteKey-bås nära dig.

Slutsats

Från och med 2023 erbjuder Walmart tjänster för att klippa och kopiera nycklar av hög kvalitet genom sina MinuteKey-kiosker. Servicekostnaden varierar från $2 till $6 för varje nyckel. Nycklar som har komplex design är dyrare att kopiera. MinuteKey-maskinerna duplicerar enkelt dina hem- och kontorsnycklar.

Maskinerna kommer även att kunna duplicera dina bilnycklar om de inte har ett transponderchip. Maskinen kommer att avvisa nycklar märkta "US Property" och "Do Not Duplicate". Om du letar efter en alternativ plats som erbjuder liknande tjänster, kanske du vill besöka Dollar General, Kroger eller HomeDepot.

Utvalda recensioner

4 676 analyserade recensioner

SPEEDWOX Glasskärverktyg

780 recensioner analyserade

Pulverprebiotika

56 197 analyserade recensioner

Morse koniska borrsatser

11 101 recensioner analyserade

Bordssågblad

5 695 recensioner analyserade

Tomma bilnyckelringar

10 606 recensioner analyserade

Säsongens glitter

12 725 recensioner analyserade

5 gallon papperskorgar

93 600 recensioner analyserade

relaterade inlägg

Tillverkar Walmart bilnycklar? (Hur gör du, kostnad, nyckeltyper och mer)

Att förlora eller tappa bort dina bilnycklar kan vara en skrämmande upplevelse. Det är därför som varje bilägare bör ha en extra kopia av dina bilnycklar...

Hur använder man Affirm at Walmart? (Allt du behöver veta)

Det finns olika återförsäljare online där du kan köpa varor online. Men bara ett fåtal sägs vara pålitliga. Innan du kan klassificera en onlineåterförsäljare ...

Tar Walmart Apple Pay?

Vill du veta om Walmart accepterar Apple Pay när du handlar med dem 2022? lär dig mer om Walmarts pålitliga betalningsmetoder och hur du använder Apple...

Walmart Phone Returpolicy: Allt du behöver veta!

Vill du lära dig mer om returpolicyn för efterbetalda och förbetalda telefoner hos Walmart? Läs mer om Walmarts returpolicy för telefoner....

Vilken tid slutar Walmart att lösa in checkar?

Vill du veta tidspolicyn för inlösen av dina checkar på Walmart 2022? du kan lära dig mer när du fortsätter läsa.När du bestämmer dig för att...

Kan du använda ett Amazon-presentkort på Walmart 2023?

Med så många presentalternativ att välja mellan, är Walmart fylld med massor av potentiella presenter att välja mellan. Oavsett om det är ett onlinedesignerplagg, on-dema...

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 08/08/2023

Views: 6124

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.