Kontakta oss | North Shopping Jockey (2023)

Hur du kontaktar oss.

 • FAQ
 • Kontakt
 • SÄCK
 • Kommersialisering
 • Transparenskanal
 • Tryck
 • Integritet

VAKANS

01 Hur skickar jag ett CV?

För att arbeta i gallerians administration eller i någon av gallerians butiker måste CV:t registreras direkt i ansökan i flikenJag vill jobba.Du kommer att kunna kontrollera lediga platser och lämna dina uppgifter för konsultation i vår CV-bank.

02 Hur skickar jag CV till butiker?

För att arbeta i gallerians administration eller i någon av gallerians butiker måste läroplanen registreras direkt i ansökan på fliken Jag vill jobba. Du kommer att kunna kontrollera lediga platser och lämna dina uppgifter för konsultation i vår CV-bank.

O SHOPPING

01 Vilka är gallerians öppettider?

Köpcentrets öppettider:


Butiker *
Måndag till lördag: från kl10.00 till 22.00.
Söndagar och helgdagar: från kl13.00 till 21.00

*tillfälligt stängt

food court *
Från måndag till söndag, från kl11.00 till 22.00.

*tillfälligt stängd med valfri leverans

02 Vad är adressen till köpcentret?

Vår adress är Av. Lineu Machado, 419 - Jockey Club, Fortaleza - CE, 60520-102 Om du behöver mer information om hur du tar dig dit, om köpcentret, besök vår sida "O Shopping" på vår hemsida i avsnittet "Hur du kommer dit".

03 Är köpcentret tillgängligt?

Gallerian erbjuder adekvat tillgänglighet för personer med funktionshinder eller nedsatt rörlighet, genom markerade och skyltade platser på parkeringsplatserna, hissar och anpassade toaletter, för att göra upplevelsen behaglig för alla våra kunder.

04 Hur kan jag få reda på de projekt som gallerian stödjer?

För att ta reda på de projekt som stöds av köpcentret, besök sidan för socialt ansvar och bli en del av denna kedja av bra!

05 Får man ta med sig husdjur till köpcentret?

Ja! Jockeyn är husdjursvänlig, turnén är mycket roligare här.

06 Vilka är betalningsmetoderna i köpcentret?

Varje återförsäljare arbetar med sin egen policy, som kan variera beroende på inköpsbelopp, produkt eller ackrediterat banknätverk.

För att betala parkering, leta efter betalningsautomaten närmast dig eller självbetalningsautomaterna där vi tar emot betalningar kontant, debet och kredit.

(Video) What makes sex even better as a SapioSexual Swinger? Consenting Adults EP 51 Sapio Sexual Swingers

07 Hur tar jag reda på var en butik ligger?

För att ta reda på var butikerna ligger i köpcentret, gå till butikssidan och gör din sökning eller titta igenom kartan över butiker utspridda i köpcentret när du besöker oss. Du kan också komma åt köpcentrets applikation, klicka på "Map of the Mall" och se var alla butiker ligger.

08 Vilka restauranger har köpcentret?

För att ta reda på vilka restauranger som finns i vår galleria, gå till sidan "Gastronomia" på själva webbplatsen eller ladda ner gallerians applikation och gå till sektionen "Mat".

09 Hur hittar jag butiker som är på rea?

För att hitta butiker på rea, gå till sidan "Butiker" och gör en sökning efter "Kupong". Alla butiker som har en rabattkupong kommer att registreras där. Du kan också komma åt köpcentrets applikation, klicka på "Kuponger" och hitta alla rabattkuponger som finns i vår "Disconteria Club". Bra shopping!

10 Hur byter jag en produkt i en butik?

Det är nödvändigt att gå till butiken personligen och kontrollera butikens bytespolicy.

11 Var ligger food courten?

Vår food court ligger på L3-våningen.

KONTAKT

01 Vad är shoppingkontaktnumret?

För att ta reda på köpcentrets kundtjänst telefonnummer, gå till sidan "Kontakta oss" i "SAC"-sektionen eller skicka ditt meddelande via fliken "Kontakt".

Har köpcentret SAC?

Från måndag till fredag ​​i receptionen på våning L2 från 9:00 till 18:00 och på helger i Espaço Família från 9:30 till 21:30.

- Information och frågor;
- Lån av stolar, barnvagnar och barnvagnar.
- Förlorat och hittat;
- Förslag och/eller klagomål.

Kontakt:

(85) 98154-4865.

02 Har gallerian WhatsApp?

Köpcentret har en WhatsApp-kanal där du kan hålla kontakten och svara på alla dina frågor. Skicka bara ditt meddelande till numret (85) 98123-2864

03 Hur kontaktar jag marknadsföring?

Du kan komma i kontakt med kontakterna nedan.
marketing@northshoppingjoquei.com.br

ANSÖKAN

01 Har köpcentret en app?

För att använda vår app laddar du bara ner appen från Play Store eller Apple Store. I den hittar du många funktioner som butikskatalog, kampanjer, evenemang, erbjudanden från våra butiker med exklusiva förmåner, parkeringsbetalning och mycket mer.

02 Hur registrerar jag mig i appen?

För att registrera dig i applikationen klickar du bara på "Enter" så får du möjlighet att registrera dig via Facebook eller via din e-postadress. Följ bara steg för steg och det är allt, du är redan registrerad. Nu, när du kommer åt applikationen, kommer namnet du registrerade att visas överst i applikationen, och du kan redigera din profil när du vill.

03 Finns det kampanjer i appen?

Ja. Du kan komma åt sidan "Butiker" eller "Gastronomy" och kontrollera vilka butiker som har "Kupong"-symbolen eller gå till "Kuponger"-sektionen i vår applikation. Du kan dra nytta av det när som helst. Under de stora köpcentrets kampanjer som Mors dag, Alla hjärtans dag, fars dag och jul kan du fortfarande byta dina anteckningar och delta i kampanjerna genom appen. Håll utkik och följ med.

BIO

01 Var ligger biografen?

Vår biograf ligger på våning L3, bredvid food courten.

(Video) Earphones that never Fall - Hammer KO truly wireless sports earbuds | unboxing and review | ghouri4u

02 Vilka öppettider har biografen?

För att kontrollera gallerians öppettider och sessionerna som visas, gå till sidan "Bio", välj den film och den tid som passar dig bäst och garantera din biljett.

03 Vilka kunder betalar halva priset på bio?

För information om betalning av halv biljett, besök biowebbplatsen på adressenhttps://www.cinepolis.com.br/

04 Min session börjar efter att gallerian stänger, hur kommer jag in i gallerian?

Genom åtkomst A. Visa bara din biljett till säkerhetsvakten för inreseklarering.

TJÄNSTER

01 Vilka tjänster har köpcentret?

För att ta reda på vilka tjänster köpcentret har, gå till sidan "tjänster” på själva sidan och se vilka bekvämligheter vi gör tillgängliga för dig. Du kan också komma åt köpcentrets applikation och klicka på "Mall Services".

02 Har gallerian en omklädningsservice?

Vår babyskötstjänst finns på Espaço Família, som ligger på L1. Gallerian har ett team som är specialiserat på att hjälpa familjer och barn att ta emot alla i det som är nödvändigt. Vårt familjeutrymme har ett område för barnmat, amning, ett skötbord och ett familjebadrum. Kom och se vårt vackra utrymme och njut av ytterligare en av våra bekvämligheter.

03 Har köpcentret en bankomat?

Gå till en av våra 24-timmarsuttagsautomater som finns på L2-våningen, nära Alameda de Serviços och få ut det mesta av denna anläggning.

04 Ger köpcentret barnvagnslån?

Ja gör det! Tjänsten är tillgänglig i familjeutrymmet (våning 1). För att komma åt tjänsten måste du presentera kupongen som finns i Jockey-applikationen och göra en snabb och enkel registrering i utrymmet. Resan är mycket roligare med denna bekvämlighet.

05 Har köpcentret en taxistation?

North Shopping Jóquei, i samarbete med Cooperativa Jóquei, erbjuder en annan tjänst som ger komfort och lugn till sina kunder. Tillgång till taxistation är vid Access B och C.

06 Hur kommer jag åt gallerians Wi-Fi?

För att använda vårt Wi-Fi är det nödvändigt att ansluta till nätverket med namnet på köpcentret. Gå sedan in i din mobiltelefons webbläsare och fyll i den begärda registreringen för att använda vårt Wi-Fi-nätverk. Du behöver bara registrera dig en gång. Nästa anslutningar kommer att vara automatiska!

07 Hur blir jag en tjänsteleverantör?

För att bli en Ancar Ivanhoe-tjänsteleverantör, gå till sidan Kontakta oss och registrera dina företagsuppgifter på webbplatsen.

PARKERING

01 Vad är parkeringsavgiften?

R$ 10,00- Bil

R$ 3,30- Moto

efter tre timmar

 • BilR$ 2,00(timme eller bråkdel)

 • MotoBRL 1,00 (timme eller bråkdel)

Övernattning- kl. 23.00 till 06.00

 • Bil50,00 R$
 • MotoR$ 30,00
02 Var finns betalningsboxarna?

Den personliga betalningsdisken finns på ingång C våning l1. För att underlätta din betalning tillhandahåller vi även självbetalningsautomater.

03 Har köpcentret VIP-parkering?

Gallerian har ingen VIP-parkering, men den har mer än 2 700 platser som enkelt kan lokaliseras med hjälp av närvarosensorer.

04 Har gallerian ett cykelställ?

Ja. Den finns i Access A.

05 Finns det parkering för motorcyklar?

Ja, parkering under tak, tillgänglig vid ingång A.

06 Jag tappade min parkeringsbiljett. Hur mår jag?

Det är nödvändigt att gå till den personliga betalningsbåset, som ligger på våning L1 (åtkomst A) för att begära utfärdande av en ny biljett mot uppvisande av fordonsdokumentet och personlig handling.

(Video) Superyacht Broker and former yacht Captain Mark Elliott reflects on his career and yachting today.

BUTIKER

01 Hur hyr jag ut butiker och kiosker?

För att ta reda på om uthyrning av kommersiella utrymmen inne i köpcentret måste du gå till sidan Kontakta oss och klicka på fliken Kommersialisering. Efteråt är det bara att fylla i formuläret efter ditt behov och dina uppgifter. Vårt team kommer att kontakta dig för att fortsätta tjänsten.

02 Hur hyr jag ut kommersiella lokaler?

För att ta reda på om uthyrning av kommersiella utrymmen inne i köpcentret måste du gå till sidan Kontakta oss och klicka på fliken Kommersialisering. Efteråt är det bara att fylla i formuläret efter ditt behov och dina uppgifter. Vårt team kommer att kontakta dig för att fortsätta tjänsten.

03 Hur annonserar jag i köpcentret?

För att ta reda på om uthyrning av kommersiella utrymmen inne i köpcentret måste du gå till sidan Kontakta oss och klicka på fliken Kommersialisering. Efteråt är det bara att fylla i formuläret efter ditt behov och dina uppgifter. Vårt team kommer att kontakta dig för att fortsätta tjänsten.

04 Vad kostar det att hyra lokal?

För att ta reda på om uthyrning av kommersiella utrymmen inne i köpcentret måste du gå till sidan Kontakta oss och klicka på fliken Kommersialisering. Efteråt är det bara att fylla i formuläret efter ditt behov och dina uppgifter. Vårt team kommer att kontakta dig för att fortsätta tjänsten.

05 Vilka är galleriorna i Ancar Ivanhoe?

För att lära dig mer om galleriorna som förvaltas av Ancar Ivanhoe, besök webbplatsen för gallerians nätverk på www.ancar.com.br

LEVERANTÖR

01 Vad är en CSC?

Ett Shared Services Center (CSC) är en enhet som hanterar och exekverar stödprocesser (transaktionsaktiviteter) som är gemensamma för alla eller de flesta affärsenheterna i en organisation, fokuserad på den ökning av prestanda som är ett resultat av standardisering, specialisering, skalförstärkning och process. kontrollera. Dessa transaktionsaktiviteter har följande egenskaper: de har en hög potential för standardisering och automatisering och är inte en del av företagets kärnkompetens (kärn- eller affärsverksamhet).

02 Vilka processer är centraliserade hos Ancar Ivanhoe?

Processerna för registrering av varor och leverantörer, inköp av material och tjänster, mottagande av skattekvitton, betalning, bankavstämning, registrering av kontrakt och fakturering, kundfordringar, beräkning av skatter och kringförpliktelser, bokföringsavslutning och utarbetande av ledningsrapporter kommer att utföras centralt i CSC .

03 Vad är omfattningen av de tjänster som erbjuds av CSC?

Omfattningen av CSC inkluderar galleriorna Downtown, Rio Design Barra, Rio Design Leblon, Shopping Boulevard RJ, Botafogo Praia Shopping, Shopping Nova América, Shopping Nova Iguaçu, Madureira Shopping, CenterVale Shopping, Golden Square Shopping, Shopping Metro Itaquera, Shopping Parque das Bandeiras, Shopping Pátio Paulista, Conjunto Nacional Brasília, Pantanal Shopping, Porto Velho Shopping, North Shopping Fortaleza, North Shopping Jóquei, North Shopping Maracanaú, Via Sul Shopping och Natal Shopping från Ancar Ivanhoe-gruppen. Införlivandet av galleriornas verksamhet i CSC bör dock ske gradvis fram till oktober 2019.

04 Hur kommer en ny leverantör att registreras?

För att en ny leverantör ska registreras måste denne först gå in på Leverantörsportalen i KONTAKT och fylla i ett förhandsregistreringsformulär. Efter att ha analyserat leverantörens grundläggande information kommer området Leveranser och registrering att begära din dokumentation. Dessa dokument kommer att analyseras av området och, om de godkänns, kan registreringen genomföras. Endast registrerade leverantörer kan tillhandahålla material eller tjänster till Ancar Ivanhoe.

Nu är det ännu lättare att komma i kontakt med oss. Fyll bara i formuläret nedan så finns vi tillgängliga för att klargöra alla dina tvivel.

Om du vill vara en av våra leverantörer, registrera ditt företag i vårLeverantörsportal. Efter att ha analyserat informationen kommer Shared Services Center att begära nödvändig dokumentation för analys. Om den godkänns kommer leverantören att vara tillgänglig för North Shopping Jockey för framtida möjligheter.

Letar du efter information om en butik eller tjänst?

Närhelst du behöver hjälp eller vill ge en komplimang, ett förslag eller till och med rapportera en händelse kan du lita på vår Service Desk, som ligger på plan 2, korridoren bredvid Marisa-butiken, tjänsten är öppen från 10:00 till 22:00 från måndag till lördag och från 13:00 till 21:00 på söndagar och helgdagar, eller ring (85) 3403-7001. Förutom disken kan du använda Whatsapp (85) (85) 98154-4865 för att kommunicera med oss. Prata med Ana, vår virtuella assistent, som alltid är redo att hjälpa dig.

Ta med ditt företag till North Shopping Jockey!

Hitta de idealiska förutsättningarna för att öppna din butik eller kiosk och bli en del av Ancar Ivanhoe-plattformen Registrera dig nedan och ta reda på mer information om marknadsföring av butiker, kiosker och hyra utrymmen för mässor.

(Video) The Seahorse Hoops are back! | Lucky Little Fin Questline Event | Elvenar

Marknadsföringsformulär

I händelse av misstanke eller brott mot Ancar Ivanhoes etiska uppförandekod, bedrägeri eller korruptionshandling, lämna in ett anonymt klagomål (*) via Transparency Channel 0800-721-0723, tillgängligt från måndag till fredag ​​från kl. 9.00 kl. 17. :00 eller 24:00, via telefonsvarare eller besök:https://canalconfidencial.com.br/ancarivanhoe/

(*) Vi informerar dig om att klagomålet kommer att vara helt anonymt, om inte klaganden väljer att identifiera sig.

Om du är journalist eller mediaproffs och vill komma i kontakt med North Shopping Jockey för förfrågningar om berättelser, intervjuer eller inspelningar, finns vår företagspresstjänst tillgänglig genom kontakten nedan:

Engagera kommunikation
E-post: giuliano.villanova@engajacomunicacao.com.br
Telefon: (85) 3456-3262

Vi förstärker att dessa kontakter endast är avsedda för kommunikationsfordon. För andra förfrågningar, vänligen kontakta oss via någon av våra servicekanaler.

Prata med dataansvarig

North Shopping Jockey bedriver sin verksamhet med integritet och säkerställer alltid sin publiks integritet, i enlighet med den allmänna lagen för skydd av personuppgifter (lag nr 13.709/2018).

För att garantera konfidentialitet för de personuppgifter som vi har tillgång till använder vi endast information för specifika och legitima ändamål, vilket ger bred åtkomst till dess respektive innehavare. För att förklara hur vi hanterar dina personuppgifter och de åtgärder vi vidtar för att säkerställa skyddet av dina personuppgifter delar vi våraIntegritetspolicy.

Om du vill lämna vår databas eller göra någon annan begäran relaterad till dina uppgifter, fyll i formuläret nedan för att kontakta vår DPO direkt.

(Video) Imagine Dragons - Whatever It Takes (Official Music Video)

Videos

1. David Guetta | United at Home - Dubai Edition
(David Guetta)
2. HISTORY Of AVALON HILL 1971-1977 / The Story Of The AVALON HILL GAME COMPANY Part 3
(Legendary Tactics)
3. Mix Skecz - Sandy Powell's sketch DoGramofonuPL
(DoGramofonuPl)
4. This is Why You Never Mess With a Royal Guard...
(Trend Central)
5. FILHA DE MÃE COMPETITIVA - JENNIFER ANISTON DIZ QUE TERAPIA FOI A SALVAÇÃO - CADA CASO UM CAOS
(Canal da Luka Salomão)
6. How to Change Oil and Oil Filters in R5 Vacuum Pumps
(Busch Vacuum Solutions)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated: 10/14/2023

Views: 6081

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.