Tillverkar Walmart nycklar? Guide för 2021! - Sparsamt boende - Privatekonomiblogg (2023)

Tillverkar Walmart nycklar? Ja, det är möjligt att låsa in dina bilnycklar eller vakna upp en dag och upptäcka att dina kontors- eller husnycklar saknas. Vad gör du om du ställs inför detta värsta scenario? Nå efter din dubblettnyckel. Höger! Vad händer om du inte har några reservnycklar?

Kunniga konsumenter söker svar på dessa frågor i förväg eftersom de vet, duh, det kan hända. Du vet bara inte när de kommer att förlora sina nycklar. De räknar med möjligheten att bli utelåst från huset, bilen eller kontoret på grund av trasiga eller borttappade nycklar.

En sådan olägenhet är inte bara tidskrävande utan också dyr. Man får stå i isande kyla och vänta på en låssmed. Sedan efter att dina lås har låsts upp kommer du att äga en dyr låssmedsräkning, plus ersättningskostnaderna för låsen, om det behövs.

Tillverkar Walmart nycklar? Guide för 2021! - Sparsamt boende - Privatekonomiblogg (1)

Det är oacceptabelt för sparsamma konsumenter. Förlorade eller felplacerade nycklar är en nödsituation. Det beror på att du måste få tillgång till ditt hus eller kontor omedelbart. Dålig planering är inte värt din akutfond. Vem vill spara pengar åt sidan för en regnig dag bara för att betala för låssmedstjänster eller byta lås för att du inte har en reservnyckel?

Även om det kan vara en relativt billig affär att skaffa reservnycklar, kan det vara en kostsam affär att få nya nycklar tillverkade när du inte har tillgång till dina originalnycklar. Detta skulle innebära att du involverade en låssmed, som förmodligen skulle ta ut en orimlig summa för att använda sina verktyg och teknik för att skaffa dig ett nytt set.

Det smartare att göra i den här situationen är att ha en extra uppsättning nycklar redo. Och om du kan få dem gjorda i din närmaste närbutik till en bråkdel av priset, varför skulle du tänka längre? Detta gäller särskilt om du är van vid att tappa dina nycklar hela tiden.

Det är därför det hjälper att veta om du kan få nycklar tillverkade hos Walmart så att du kan duplicera din huvudnyckel när du handlar mat. Fördelen med att använda en nyckeltillverkningsmaskin hos Walmart är att du kan spara tid och pengar genom att kombinera några ärenden till en enda resa.

Är det möjligt? Ja! Förutom att handla mat är det ingen hemlighet att Walmart erbjuder många bekvämlighetstjänster till kunder, inklusive enplats för att få pengar tillbaka,checkinlösen och MoneyCard-tjänstertillCoinstar mynträknareochWalmart uthyrning av mattrengörare. Fråga bara, och Walmart kommer att säga ja nästan 100 % av gångerna!

Kan en sådan bekvämlighet utökas till Walmart-nyckelklippning? Eller bättre: gör Walmart nyckelkopior?

Tillverkar Walmart nycklar? Guide för 2021! - Sparsamt boende - Privatekonomiblogg (2)

Kort svar:Walmart erbjuder nyckelklippningstjänster för de flesta hem- och kontorsnycklar. Nycklar görs på Walmart via Minute Key självbetjäningskiosker som finns framför de flesta Walmart-butiker. Dessa gör-det-själv-kiosker är snabba och enkla att använda. Välj bara din design så spottar robotmaskinerna dina nyckelkopior inom en minut. Beroende på din valda nyckeldesign varierar priserna för Walmart-nyckelkopior mellan $2 och $6 per kopia.

Och det som är bra är att Minute Key erbjuder en funktionsgaranti. Antingen fungerar nyckeln som utlovat eller så får du pengarna tillbaka. Ja, du får full återbetalning om nyckeln inte fungerar som den ska.

Klipper Walmart bilnycklar? Det finns vissa typer av nycklar som du inte kan duplicera på Walmart, till exempel bilnycklar eller nycklar märkta "Kopiera inte." Du kommer inte heller att kunna duplicera nycklar för skolor, offentliga institutioner, begränsade fastigheter eller högsäkerhetsinstitutioner på Walmart.

Innehållsförteckning

(Video) What caused Walmart to crush earnings estimates, key takeaways from the Q2 earnings call

Gör Walmart nyckelkopia nära mig?

Ja, Walmart tillhandahåller nyckelkopieringstjänster i de flesta Walmart-butiker. För att göra Walmarts nyckelskärning möjlig samarbetar återförsäljaren med Minute Key, ett nyckelklippningsföretag. Således hittar du Minute Key kioskmaskiner på de flesta Walmart-platser nära den främre ingången.

Minute Key självbetjäningskiosker är svåra att missa. Besök bara din närliggande Walmart-plats och se dig omkring efter en ljusgrön kiosk i butikens främre del. Walmart har nästan 5 000 platser i USA, och du är nästan säker på att hitta en Walmart-nyckeltillverkare nära mig.

Men inte alla Walmart-butiker har dem. Det är inte meningsfullt att köra till en närliggande storbutik för att se att de inte har en kiosk. Tid och gas är värdefulla resurser för konsumenter som leder ensparsamt liv!

Det bästa sättet att ta bort gissningarna från din sökning och spara en resa är att besöka Minute Key-webbplatsen och använda derasbutikssökareoch sök efter Walmarts som har nyckeltillverkningsmaskinen. Du kan söka efter postnummer, stad eller stat.

Varför namnet Minute Key kiosker? Som namnet säger är nyckeltillverkningsmaskiner på Walmart helt automatiserade och de använder en högteknologisk robotprocess för att duplicera dina nycklar inom en minut. De är också lätta att använda. Du hittar en användarvänlig pekskärm monterad på dem, med kompletta steg-för-steg-instruktioner om hur du går tillväga för dupliceringsprocessen.

Tryck bara på "Start"-knappen och sätt i originalnyckeln i självbetjäningsfacket. Välj sedan din design. Walmart-nyckeltillverkaren kommer att använda ett laseravbildningssystem för att identifiera din nyckels typ och tänder. På en minut eller mindre genererar maskinen en exakt kopia av din originalnyckel med hög precision.

Och det är så Walmart gör nyckelkopior!

Vilka nycklar kan Walmart kopiera?

I din strävan att få nycklar tillverkade hos Walmart måste du vara medveten om nycklar som kan kopieras. Minute Key-kiosker kan duplicera hem- och kontorsnycklar, inklusive följande varianter:

  • Kwikset, KW1 och KW10.
  • Schlage, SC1.
  • Weiser, WR3 och WR5 (på utvalda platser)

Minute Key-maskiner kan också klippa Baldwin, Titan och kloner av alla nyckeltyper som anges ovan. Vissa maskiner kan duplicera Hänglåsnyckel Master Lock M1. Inte alla platser duplicerar Weiser, WR3 och WR5, så du måste kontrollera i enlighet med detta för att säkerställa att den plats du besöker kan duplicera dem.

Vilka nycklar kan inte kopieras på Walmart?

För att hantera dina förväntningar och undvika besvikelse bör du också veta vilka nycklar som inte kan kopieras på Walmart och spara en resa.

Minute Key-maskiner kan inte kopiera bilnycklar eller andra nyckeltyper som har etiketten "Duplicera inte" eller "Kopiera inte". Dessutom kan nycklar för skolor, högsäkerhetsbyggnader, offentliga institutioner eller andra begränsade fastigheter inte dupliceras på Walmart.

Är det för att nyckeltillverkningsmaskiner på Walmart är begränsade? Absolut inte! Det har allt att göra med din säkerhet och säkerhet och inte maskinens precision.

Tänk om någon får tag i dina bilnycklar och gör en dubblett? De kan stjäla din bil. Höger? För att förhindra obehörig åtkomst till ens bil eller en offentlig institution och andra högsäkerhetsplatser är Minute Key-maskiner inställda på att avvisa dessa nyckeltyper.

(Video) 🤫 This Walmart Clearance Shopping Hack will Save You Money on Cheap Power Tools

Hur mycket kostar det att få en nyckel gjord på Walmart?

Om du är en sparsam konsument som jag, bör du alltid vara benägen att veta om du får det bästa värdet för dina pengar. Höger? Det leder oss till dollar- och centdelen: Hur mycket kostar det att göra en nyckel på Walmart?

Walmart-nyckelpriserna sträcker sig från $2 till $6. Det exakta priset beror på vilken typ av nyckel och vilken design du väljer. Du kan betala din betalning i självbetjäningskiosken med enkreditkort med chip,betalkort med PIN-kod, eller kontanter.

Vad händer om din nyckel är felskuren eller inte fungerar sömlöst som krävs? Detta är en sällsynt händelse. Walmarts nyckeltillverkningsmaskiner drivs av högprecisionsrobotteknologi och kommer att generera exakta och exakta dubbletter för det mesta.

Som sagt, det finns alltid utrymme för fel med en minutnyckelkiosk. Det är därför de står bakom alla sina produkter med en funktionsgaranti: antingen fungerar nyckeln eller pengarna tillbaka. Om din nyckel är felskuren eller inte fungerar som den ska, får du full återbetalning inom 30 dagar efter köpet.

Hur använder man MinuteKey på Walmart?

Att använda en minutnyckel självbetjäningskiosken är enkelt och okomplicerat. Du kommer att välkomnas av en användarvänlig pekskärm som har en komplett steg-för-steg-guide om hur du kopierar din nyckel.

Följ dessa steg-för-steg-instruktioner för att använda en minutnyckelkiosk:

  • För att komma igång, tryck på "Start"-knappen.
  • Sätt i originalnyckeln i självbetjäningsfacket.
  • Välj önskad nyckeldesign bland de tillgängliga alternativen och det exakta antalet kopior du vill ha.
  • Välj ditt betalningsalternativ: kredit, debet eller kontanter.
  • När du har betalat börjar Minute Key att fungera. Stå och titta på nyckelskärningsprocessen för att göra dina dubbletter.
  • Samla din kopia/kopior och ta bort originalnyckeln.

Och precis som det, inga fler lockouter eller låssmedsavgifter! Så enkelt är det att få nycklar gjorda hos Walmart!

Hur sent gör Walmart nycklar?

Du kan skapa nycklar på Walmart så länge butiken är öppen. Minute Keys självbetjäningskiosker fungerar dygnet runt. Kioskerna ligger nära framsidan av butiken vid pengaservicedisken. När butiken stänger blir Walmart-nyckeltillverkaren otillgänglig. Det betyder att du bara kan få nycklar gjorda på Walmart så sent som butiken är öppen.

Det enda du behöver veta är Walmart-butikens öppettider i ditt område. De flesta Walmart-butikerna är öppna från 07.00 till 23.00. Det betyder att du kan göra nycklar sent på kvällen. Du kan också skapa nycklar 24 timmar om dygnet om du bor nära en 24/7 Walmart.

Gör Walmart nycklar på söndag?

Ja, Walmart tillverkar nycklar på söndag. Walmart-nyckeldupliceringsmaskinen är en kiosk på framsidan av butiken. Eftersom Walmart-butikerna är öppna sju dagar i veckan betyder det att du kan komma åt och använda Minute Key-kiosker på söndagar.

Annars är kiosken en helautomatisk maskin som är igång 24/7 och inte vet en söndag från en måndag. Tillgång till maskinen är allt du behöver för att få den att fungera; det är som en 24-timmars bankomat. Så länge du kan komma åt bankomatlobbyn är du bra attta ut $5eller$10 sedlar.

Gör Walmart kopior av bilnycklar?

Tyvärr gör Walmart inte kopior av bilnycklar. Minute Key-maskiner kan upptäcka nyckeltyper och duplicerar inte en bilnyckel åt dig. Walmart duplicerar inte heller några nycklar märkta "Kopiera inte" eller nycklar för offentliga institutioner, skolor, begränsade byggnader eller högsäkerhetsplatser.

Det är mer en säkerhetsfunktion eftersom vissa skrupelfria människor kan försöka duplicera dessa typer av nycklar och använda dem för saker som att stjäla bilar eller få tillgång till otillåtna platser.

(Video) 7 Benefits of FREE Walmart Grocery Pickup (and 3 downsides)

Alternativt finns det andraplatser att få nycklar näradig för mer komplicerade nycklar. Låssmeder, återförsäljare och järn- eller hemförbättringsbutiker som Lowe's och The Home Depot är bara några ställen som gör dubbletter.

Priserna för att kopiera en grundläggande bilnyckel i en låssmedsbutik varierar från $1,50 till $4, men om du behöver en bilnyckel med ett transponderchip, kommer du att betala $120 per kopia.

Tillverkar Walmart husnycklar?

Ja, Walmart tillverkar husnycklar och kontorsnycklar genom självbetjäningskiosker för Minute Key. Vanliga typer av hem- och kontorsnycklar som du kan duplicera på Walmart inkluderar Kwikset, KW1, KW10; Schlage, SC1; Weiser, WR3, WR5 på utvalda platser. Utvalda Walmart-nyckelskärare kan göra duplicerade hänglåsnyckel Master Lock M1.

Besök bara din närliggande Walmart-plats under butikens öppettider och gå direkt till den ljusgröna kiosken för att duplicera dina nycklar. Men vissa Walmart-butiker har inte Minute Key-kiosker. För att undvika en meningslös resa, användMinut Key Store Locatoratt hitta Walmart-butiker nära mig med en Minute Key-kiosk.

Kan Walmart tillverka ATV-nycklar?

Walmart gör inga ATV-nycklar. Ett terrängfordon (ATV) är fortfarande en bil, och Walmart kommer inte att klippa några bilnycklar. Maskinen är datoriserad, och du kan inte lura den att skära bil ellerpickuptangenter eller tangenter märkta med etiketten "KOPIERA INTE". Det kommer att avvisa och kommer inte att kopiera några olagliga nycklar.

Ring eller besök din återförsäljare om du har tappat bort din ATV-nyckel. Så länge du har VIN och modell av fordonet, bör återförsäljaren kunna klippa dig en ny nyckel snabbt.

Alternativt kan du överväga att besöka en närliggande låssmedsbutik om det inte finns en återförsäljare nära dig. De borde kunna göra en dubblett av ATV-nyckeln.

Kan Walmart tillverka husbilsnycklar?

Nej, Walmart kan inte tillverka husbilsnycklar eller husbilsnycklar. Du kommer inte att kunna duplicera några bilnycklar för någon typ av fordon på Walmart. Om du vill duplicera dina husbils- eller husbilsnycklar, besök en bilhandlare, campingaffär, låssmedsbutik eller järnaffär.

Tillverkar Walmart FOB-nycklar?

Nej, Walmart tillverkar inte FOB-nycklar för bilar. Minute Keys självbetjäningskiosker på Walmart är datoriserade och accepterar och klipper bara de flesta hem- och kontorsnycklar. Alla andra typer av nycklar som bilnycklar, FOB-nycklar eller nycklar märkta som "Do Not Duplicate" kan inte klippas av Walmart.

Tillverkar Walmart brevlådenycklar?

Nej, Walmart gör inte brevlådenycklar eftersom minutnyckelmaskinen inte gör "Duplicera inte" nycklar. Eftersom brevlådenycklar faller under den här kategorin kommer maskinen att upptäcka och avvisa dem eftersom de är märkta med "US Property".

Dessutom är det "blanka" som används för brevlådenycklar unikt för USPS. Att göra kopior av den amerikanska postnyckeln bryter mot federal lag och kommer att få stränga påföljder som böter eller fängelse.

Även en låssmed kan inte göra en kopia av en brevlådenyckel. Det bästa är att besöka USPS webbplats och fylla i ett nytt nycklarbytesformulär. Den amerikanska posttjänsten skickar dig en ny nyckel till din brevlåda för $20 eller mer.

Tillverkar Walmart transpondernycklar med marker?

Walmart tillverkar inte transpondernycklar med marker. Bilar som använder transpondernycklar med chips är kodade med en unik och rullande kod för sina transpondernycklar. Det gör nycklarna unika för din bil och svåra att duplicera någonstans.

Minute Key-självbetjäningskiosker är ännu inte utrustade med tekniken för att duplicera transpondernycklar. Dessutom är transpondernycklar fortfarande bilnycklar, som Walmart inte duplicerar hur som helst. Gå till en återförsäljare eller låssmed om du behöver en duplikat eller en ersättning för transpondernycklar med marker. Att göra dubbletter är hur bilhandlare tjänar extra pengar.

Om du har tappat bort din nyckel kan återförsäljaren få transponderinformationen från din bils VIN.Kontrollerar VIN-numretkommer att tillåta att nyckeln FOB programmeras till din bil.

Dessa är bra säkerhetsfunktioner eftersom de gör det svårare för tjuvar att duplicera dina nycklar och stjäla din bil.

Använder Walmart vs låssmeder

Medan Walmart definitivt kommer att vara det billigare valet när det gäller att duplicera dina nycklar, kanske vissa människor vill gå till en låssmed för en mer personlig touch och en upplevelse av högre kvalitet. Det finns några faktorer som du måste jämföra när du överväger att gå till Walmart över att välja tjänster av en låssmed.

Livslängd

Även om det kan tyckas som om nycklar kan hålla för evigt om du bara lyckas inte förlora dem, är det definitivt inte sant för nycklar som används flera gånger om dagen. Walmart tillhandahåller inte precis den högsta kvaliteten på nycklar, och din nyckel kan bli vittrad med tiden. Vad detta betyder är att din nyckel inte längre passar i spåren på ditt lås, vilket gör den oanvändbar. Förutom detta finns det också en chans att du kommer att böja dina nycklar efter upprepad användning.

alternativ

Medan Walmart-kiosker kan kopiera de flesta nycklar som du lägger in i dem, kan det finnas en chans att du inte får en nyckel som fungerar för dig. Detta beror på att låssmeder kan kontrollera varje linje och spår på din nyckel och göra det precis rätt för dig, men Walmart förlitar sig på en maskin för att få saker gjorda. Medan maskiner kan göra det lättare att kopiera de enklare designerna, kan de misslyckas när det handlar om mer komplicerade nycklar. Låssmeder känner till metallen som används när du kopierar dina nycklar, vilket innebär att du kanske har fler alternativ och kan få tag på nycklar som håller längre.

Pris

Som tidigare nämnt kommer låssmeder definitivt att bli dyrare. Medan Walmart förlitar sig på automatiserade maskiner för att göra dina nycklar som knappt skulle ta några minuter, arbetar låssmeder manuellt med dina nycklar och kommer att spendera mycket längre tid på dem. Du kommer att betala högre belopp för den tid och ansträngning som de spenderar.

Skadade nycklar

Om din nyckel är skadad kanske du inte kan kopiera den i en Walmart-nyckeldupliceringsmaskin. Maskinen kanske inte kan känna igen nyckelns form och spår. I sådana fall är det bäst att gå till en låssmed.

Vilka andra platser gör nycklar nära mig?

Walmart är inte det enda stället där du kan få din nyckel gjord. Om det inte finns en Walmart-butik nära dig eller din lokala butik inte har en Minute Key-självbetjäningskiosk, har du fortfarande alternativ. Kroger, Menards, Lowe's, Home Depot och leveranshårdvaruplatser är bara några andra platser som gör nycklar nära mig.

Se vår guide för36 ställen att få nycklar gjorda nära mig.

Gör Walmart en sammanfattning av nycklar

Kunniga konsumenter sparar tid och pengar genom att behålla reservnycklar. Om det värsta händer och du tappar bort eller tappar bort din nyckel, kommer du inte att låsas ut från ditt hus, kontor eller bil. För att ge kunderna mer bekvämlighet samarbetar Walmart med Minute Key för att tillhandahålla Walmart-nyckelskärmaskiner i de flesta butiker. Självbetjäningskiosken tillhandahåller nyckelkopieringstjänster för de flesta hem- och kontorsnycklar.

Tyvärr gör Walmart inte bilnyckelkopior, och du kommer inte att kunna kopiera dubbletter märkta med etiketten "Do Not Duplicate". Dessutom kan nycklar till skolor, offentliga institutioner, brevlådor och andra byggnader med begränsad säkerhet eller hög säkerhet inte tillverkas på Walmart.

Relaterade inlägg:

Hur man möblerar en lägenhet på en budget10 bästa sätten att bli av med stora möbler när du flyttar (sklumpiga och gamla)Lowes returpolicy efter 90 dagar: Behöver du ett kvitto?Var kan man köpa 00-mjöl? 13 platser lokalt och online vs. Alternativ

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 08/22/2023

Views: 6122

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.